I fredags var det dags för Linda att ta studenten efter 4 långa år på Bollerups Naturbruksgymnasium.Nu väntar lite välbehövlig vila. Många gäster kom och jag tror att Linda var nöjd med dagen.Det blev en lång väntan, tyckte kusinerna Albin och Alva. Alva passade på att hoppa lite…

Wilma blev helt galen av lycka när ”farmor Karin” och ”faster Åsa” kom och hälsade på (min moster och kusin). Och jag tror att Karin hade svårt att slita sig från både valpar och Wilma. Men Wilma får allt stanna med sina älskade små puppisar några veckor till.

Valparna har hunnit bli 4 veckor och det är dags för lite besök av lyckliga blivande hundägare. Förvirrade hönan hade visst bestämt för flera veckor sedan med familjen Augustinsson från Sibbhult att de skulle komma i torsdags mitt i studentfixandet… Det hade jag såklart glömt. Tur att ni kom ihåg det själva i alla fall :).

Ledsen att det blev en krypstund på klinkergolvet istället för en fika vid bordet… Vi får ta igen det när ni kommer nästa gång!

Idag kommer Jeanette och Hugo från Älmhult och Anki från Lerum. De skall ha varsin tik.

Det blir varsin av de här två skönheterna 🙂

Ikväll kommer familjen Lööw från Barsebäck som skall ha en av killarna. Det här är min favorit. Så himla fint huvud!