Ledigt… Eller inte smiley. Jag brukar se till att fylla mina dagar till breddensmiley. Med sju små huliganer är inte det så svårt! Bara städningen tar halva dagen…

Idag var Timja här och klippte sig. Söta, fina, trevliga Timja (Tussbergets Xperia). Jättefin även i kortare päls – fast jag kunde spara 19 mm eftersom hon inte var tovig. Det var väldigt kul att träffa henne och matte Petra!

Även Bella hann få sommarfrilla. Som jag längtat efter att bli av med hennes hemska päls!Nu är hon min lilla, söta Bella igen!

Sen kom det ett gäng bilder från Jeanette på valparna som börjar flytta i helgen. Vilket proffs hon är!!!Love Of My Life – kommer att flytta till Katarinas väninna Malin med familj i LundBohemian Rhapsody (Dexter) flyttar till familjen Hansson i BunkeflostrandUnder Pressure skall bo hos Lone och Torben utanför KöpenhamnWe Will Rock You ska bo hos Christina här i HelsingborgI Want To Break Free (Molle) flyttar till familjen Johansson-Heikkinen utanför GrännaDon’t Stop Me Now (Uffe) ska bo hos familjen Faritzon i MalmöRadio Gaga (Chili) flyttar till Lasse och Susanne i Malmö

På onsdag kommer Margareta och Ginnis. Det ser jag fram emot! Och ni som är avundsjuka får väl komma hit och träffa dem smiley.