Blog Image

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Liten strimma av hopp

blogg Posted on lör, juni 14, 2008 23:55

Jag fick nyss ett samtal från Staffanstorp. De har sett Blossom. Hon befann sig i närheten av Mc Donalds. Hon LEVER!!! Tjohoooo! (det är hårt trafikerat runt omkring…).

Nu hoppas vi att hon kommer när vi ropar. Helene är på väg dit med Cocos – förhoppningsvis kommer hon när hon hör sin valp.

Håll alla tummar, tår och tassar som finns! Det går snabbt för en hundgårdshund att bli förvildad. Söta Blossom, se till att du vill komma tillbaka!



Förtvivlad!

blogg Posted on lör, juni 14, 2008 10:20

Tyvärr är Blossom fortfarande borta.

TACK alla ni som tänker på oss, ringer, skriver och skickar meddelanden. Det värmer ända in i själen.

Och tack Britta för att du hjälpt mig att få kontakt med Paula. Jag tror att är det någon som kan hitta Blossom så är det hon – hon har hittat hundar som försvunnit på de mest märkliga sätt tidigare. Paula är medium och jobbar på att få kontakt med Blossom. Hon säger att vi kommer att få ett besked om var hon är – oavsett om hon lever eller dör.

Vi har letat och letat utan resultat. Det sitter lappar i hela Skåne, lokalradion är kontaktad, hon är anmäld försvunnen hos polisen och finns med på var-finns-min-hund.se. Annonser kommer att sättas ut i lokalpressen. Vad kan jag mer göra? Är desperat, men försöker att lugna ned mig lite. Hon kommer inte snabbare för att jag får magsår.

Söta Blossom, kom hem. Vi saknar dig såå!Blog Image