Ni missar väl inte alla träffar som är framöver?

Nästa söndag kl. 10.00 (första söndagen i varje månad) är det perropromenad på Järavellen. Samling på parkeringen (se skylt Järavallens strövområde). Bilden ovan är från en träff 2007. Fam. Bergåse, Anita Petersson, delar av fam. Hagberg och fam. Hegardt-Jansson syns på bilden. Samt min Annie i tioårsåldern smiley. Jag är osäker på om jag själv har möjlighet att komma, men det brukar alltid komma ett gäng promenadsugna.

8/6 klipper vi valpar och leker här hemma. Gäller min Queenkull samt spanska importvalparna. Så här kul hade förra kullen när de sågs 🙂

15/6 har vi årets stora träff på Råådalens brukshundsklubb. Se min hemsidas förstasida för program, tider, vägbeskrivning etc. Bilden är från förra årets träff. Här tränas passivitet. Jag ser verkligen fram emot att träffa er!!

14/7 är det perrospecialen i Tvååker. Anmälningstiden går ut 11/6. Ju fler Aberlours-hundar som deltar desto roligare! Känner du dig osäker? Vi tränar på valpträffen, samt bokar in flera träningsträffar i så fall. Bilderna är från förra året när Shandi blev bästa tik på specialen.

Lördag 31/8 är det årets stora perroträff i Gränna. Program etc. kommer att finnas på perroklubben.se.

Badtider framöver! En perropäls mår jättebra av salta bad – tänk på att helst inte handdukstorka efteråt smiley. Ovan är det Blossom (Shandis mamma) som badar i havet vid Rydebäck. Det är inte utan att jag saknar att ha så nära till vattnet…