Igår var Chilli och jag och hälsade på hos Christina och Hasse i Höganäs. De är ”mormor och morfar” till Majken från Bellas första kull (Chillis bästa kompis) och vill gärna bli ”föräldrar” till Chilli.

Blog Image

Chilli såg ut att trivas som fisken i vattnet direkt, Johanna (lady of the house, Cairnterrier och snart 10 år) luktade på henne och sa OK då, du får väl komma in och Christina gav Chilli godis. När vi åkte fick Chilli stanna.

Vi åkte till Blossoms ”gamla” familj i Staffanstorp, där Alicia skulle tillbringa natten. Alicia, Anna och Julia (som flickorna i familjen heter) har blivit ”bästisar”. Vi hann väl inte mer än dit förrän Christina ringde och berättade att Chilli lyckats rycka sönder halsbandet och smitit… Hon kom inte när de kallade på henne och nu hade hon försvunnit.

SUCK. Inte en gång till! Men nu kan vi ju knepet. Knepet heter Bella. Bella kan skälla och hennes skall ”brukar” locka till sig rymlingar. Så även denna gång. Vi hann väl vara på stranden i ca 20 minuter innan Chilli kom gallopperande mot oss. Jättelycklig och jätteblöt. På vägen tillbaka hade hon bara ögon för Christina (och hennes älgköttbullar). Jag köpte ett nytt halsband på vägen dit. Vi får hoppas att det håller!

Älskade lilla Chilli. Du har det så bra i Höganäs och vi har det väldigt lugnt (och lite tomt) här hemma. Vi saknar dig, men det gör nog inte Bella och Blossom…