Så är vi hemkomna från en helg i Gränna. Fantastiskt när det samlas närmre 100 perros med hussar och mattar från landets alla hörn. Ja, t o m från Norge faktiskt.

Två dagar späckade med aktiviteter. Lördagens stora begivenhet var dock KM i lydnad. Jag är så stolt över att tre Aberlours-hundar ställde upp och två av dem kom tvåa i sin klass. GRATTIS Helene och Cocos till 188 poäng i lydnadsklass 1 och Anneli och Iza till 166 poäng i lydnadklass två!! Hade Bombi inte nollat platsliggningen och läggandet hade även Jenny och hon haft strålande poäng. TACK för att ni jobbar så bra med era fina hundar.

Söta Cocos. Tyvärr lyckades jag med bedriften att radera alla lördagsbilderna… GRRRRR! Bella och jag hade (trots en hel del slarv och mycket tuggande på apporten) 170,5 och kom på en 6:e plats.

Jenny Åström och Frasse – som blev klubbmästare – bjöd på en uppvisning av sällan skådat slag. Jag har aldrig sett något så snyggt! Sååå duktiga! 198 poäng av 200. GRATTIS!!!

Frasse kom tyvärr inte med (och bilden är från förra helgen), men du pryder bilden så fint själv, Jenny smiley. Jag är djupt imponerad av uppvisningen.

Söndagens aktivitet var ”perrospecialen” – utställning alltså. Ljuvliga Zoya – Aberlours Molina blev BIS-valp med strålande kritik. GRATTIS Johanna och Ulrika!

Tack också för en trevlig helg, alla ni som var där. Vi bodde 5 personer och 8 hundar i vår stuga – det gick hur bra som helst!

Tack också till Annie och Katarina för att ni var mina handlers idag. Annie och Buster

Katarina och OssiosOssios