och nästan lika hektisk vecka väntar. Måndag röntgen, tisdag ögonlysning – och alla dagar hästar, hästar, hästar…

Vi var i Stockholm i helgen. Eftersom jag är den elaka styvmodern gifte jag bort min styvson… Olas son Richard gifte sig med sin Nina. Så här vackra var de.

Mina småprinsessor sjöng ”I’m yours” så att taket lyfte sig i kyrkan (med stämsång och hjälp av sina föräldrar – Ola konstaterade att det är ”von Trapp-varning” på vår familj). Superduktiga.

Idag körde vi hem och med oss från Stockholm har vi Wilma som ska ögonlysas, i Ödeshög plockade vi upp Zoya som ska röntgas – och när vi ändå var i farten plockade vi upp Molly och Charlie också.

Med mina egna två har jag 6 hundar hemma – och märkligt nog märks det inte! Molly gör sitt bästa för att få igång både Blossom och Charlie. Zoya följer mig som en skugga, när hon inte letar mat i alla väskor hon hittar, och hennes mamma bevakar henne noga så att hon inte kommer över något som var ämnat för henne. De är väldigt lika! Både till utséendet och sättet (förutom att Bella är mycket bitchigare).Zoya till vänster och Bella till höger. Molly och Charlie är väldigt glada att se varandra. Charlie jobbar hårt till vardags (han har ett självpåtaget uppdrag som vakthund) så det är nog skönt med lite semester. Här hemma är det ju Bella som är i tjänst.

Charlie – otroligt glad, söt och trevlig när han inte är i tjänst.

Molly (klonad på sin pappa och fantastiskt glad och trevlig).

Stackars Wilma är väl inte så imponerad av ”småglinen” – men alldels för snäll för att säga till på skarpen. Charlie lyckades faktiskt få igång henne på kvällsrundan, men här inne är det under hennes värdighet.

Här är hon i soffan med sin mamma (påtvingat). Nu är det läggdags. Vi får väl se hur jag sover i natt med 6 hundar i sovrummet smiley. Molly och Zoya har väldiga röstresurser så sjunger de åker de ner i tvättstugan smiley!

Hela gänget!