Katarina och jag har ju glömt att tacka offentligt med bildbevis för det goda vinet vi fick när Margareta var här och klippte Ginnis för en vecka sedan. STORT TACK. Det Italienska var bäst.

Jag lagade en annorlunda wok (ja, maten blir alltid annorlunda när jag lagar mat åt Katarina, för det känns som fokus ligger på annat håll än mat hos oss båda…) och Katarina öppnade flaskan.

Sedan hade jag som tur var köpt en Prima Donna (en ost Katarina lärt mig att äta som inte går av för hackor!). Jag vet inte vems fel det var att jag sedan hade ont i huvudet i ett par dagar, men vi kan väl skylla på någon. Det är så trist när det är självförvållat (Margareta hade med sig två flaskor… ).

Igår var jag ”hästflicka”. Barnen var på Göteborg Horse Show och jag fick den stora äran att passa Hitch. Dvs ta in, mocka, fylla fodersäckar och hinkar samt rida. Jag rider ideligen ett par gånger om året så det känns i benen och magen idag (trots att jag inte orkade mer än en halvtimme och mestadels i skritt). Men lite kul var det för jag upptäckte vilken oerhört fin ponny de har! Välriden och trevlig.

Kylan ska släppa taget om landet sägs det. Det är vi många som ser fram emot! Även om det är helt snöfritt här så är vi trötta på minusgrader. Hitch ser fram emot att slippa sitt halstäcke och Ola längtar efter att slippa snö i veckorna. Själv längtar jag efter SOLEN!!!