Blog Image

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Magiska minnen

blogg Posted on mån, februari 06, 2012 22:08

I september gjorde Shandi debut i utställningsringen. Dömde gjorde Ingrid Olsson, uppfödare av Cocker och Släthårig Foxterrier under prefixet Brightwood’s. Döm om min förvåning när jag på hennes hemsida uder nyheter hittade ett inlägg från ”Lunds BK 17/9”:

Minnet från denna utställning är annars den 5 månader gamla tiken av rasen Perro De Aqua Espanol, ABERLOURS SHANDI. Hon var så välbalanserad, med utmärkt temperament och med ett flyt i steget som kunde gjort vissa cockrar avundsjuka!
Matte blev nog lite imponerad då jag även framhöll hennes utmärkta pälskvalitet, där lockarna inte får vara längre än 15 cm, och ska vara lockig, inte vågig eller krullig.
Det var med glädje jag senare på dagen gjorde henne till BIS-valp!
Se foto under VINNARE.”
Hon var enastående fin och trevlig den dagen. Hon har vuxit och blivit lite ”tonårsgänglig”, men hon har kvar sitt härliga temperament och sin vackra päls. Lite ”tonårsfjantigt” rädd för hundar har hon också blivit. Lite väl tramsig tyckte jag hon var när hon blev rädd för Anna Stridhs underbara 12-veckorsvalp Soñador…



Mmmmmummmmsiga valpar!

blogg Posted on mån, februari 06, 2012 17:07

Det är magiskt med små valpar. Så fridfullt och mysigt. Utom på natten förstås, när Wilma passar på att bädda och rafsa runt så valparna far runt och skriker i högan sky. De bor såklart i vårt sovrum, så nattsömnen blir väl inte perfekt…

Här är de i alla fall:

Valp 1 (tik, lång svans) Valp 2 (hane) Valp 3 (hane) Valp 4 (tik) Valp 5 (hane) Valp 6 (tik)Hela gänget samlat.