Blossom provade valplådan i går, och i natt har hon fått sova i det rum hon ska valpa i. Annie fick sova med henne, eftersom hon inte gillar att vara ensam.

Blog Image

När hon kom till oss sov hon i hallen, eftersom hon inte var rumsren. Det tog väl inte så många nätter förrän hjärtat blödde på mig (och Blossom förstått att man kissar ute) och jag tog med henne till sovrummet (det ligger en trappa upp, spiraltrappa, och Blossom kan inte gå själv i den – jag fick alltså bära henne både upp och ned – då vägde hon 18 kg, nu 20,5….). Nu skriker hon i högan sky om jag lämnar henne ensam där nere.

Blog Image

Jag tycker nog att hon är bra rund om magen… Jag blir lite orolig att det ska vara många…

Idag var Bella på ultraljud. Vi åker till Ingela Sandström, kennel Vi’Skaly’s (www.viskalys.se), som gör ultraljud hemma. Hon ser oftast ungefär hälften av valparna (förra gången såg hon 2 eller 3 på Bella), så lite nervös blev jag när hon hittade 5 stycken utan vidare… Det är en upplevelse att komma dit – hennes hundar är häftiga! Kolla in hennes tjusiga hane, Vi’Skaly’s Spirit of Alaska, hans meritlista är minst sagt imponerande!