Vissa dagar blir inte som man tänkt sig… De ringde från jobbet och letade efter min bärbara dator häromdagen. Den visade sig vara stulen. När jag åkte till posten för att hämta ett rek. hade postdatorn lagt av och de ville inte lämna ut brevet (tur man är vig i högerögat;-). Min nyinköpta jättefina valpvåg la av (köpte den förra veckan för en halv förmögenhet) – elektroniskt skit! Det var glappkontakt, så jag fick den att funka igen – men den måste bytas. Min veterinär är på semester, så det blev till att ringa runt för att hitta någon som kan komma hem imorgon och skriva stubbsvansintyg.

SUCK!!!

Då är det underbart att ta en kopp ljummet thé, krypa ned i valplådan och bara njuta. Blossom är så kelig och älskar när jag är med henne i lådan. Min fina, fina Blossom, jag är så glad att du är här!

Blog Image

Blossom har lyckats knycka en av Bellas bollar. Idag när vi var ute lekte hon faktiskt en liten stund med Bella och Chilli. Hon blev så oerhört pigg, alert och smidig när jättekulan försvann.