Så underbar helg vi har haft!! Riktig sommarvärme. Det har förstås inneburit att valparna varit ute en del. Jag försökte ta 5-veckorsbilderna i gröngräset. Det var ett tidsödande och mycket svårt projekt. Resultatet finns på deras sida. Man ser tydligt att jag inte är fotograf till yrket!

Alicia försökte hjälpa mig.Blog Image

Det slutade med att hon hade valpar överallt! Här är det ”Hurricane” och ”Like a Rolling Stone” som klättrar på henne.

Valparna bor annars i en hage mitt i huset.Blog Image

Den har min snälla kollega David byggt till mig. Tack, vännen! Är du sugen på en bygger han både hagar och valplådor på beställning. Jag har fått förstärka den lite med spännband för att Chilli går och stryker sig mot den. När jag hade westievalparna hände det ofta att det helt plötsligt var valpar i hela huset för att Chilli lyckats öppna upp. Det hoppar vi gärna över!