Suck. Två dagar kvar. Två ångestfyllda dagar med induktioner, andragradsekvationer med komplexa tal, diofantiska ekvationer, asymptoter, olikheter, kombinatorik, talföljder, serier… Sen får vi väl se om det blir en sommar fylld av det också, för klarar jag inte tentan är det omtenta i augusti.

Det finns inget sötare än 8-veckorsvalpar, men de tar mycket tid och kraft. Varje gång jag haft valpar som är 7,5 vecka frågar jag mig om det verkligen är värt allt detta jobb. Den här gången kan jag titta ned i Bellas hage, där de fortfarande är relativt lugna, och konstatera att det är det! Det har varit en resa som varit mer än mödan värd. Alla valparna är helt underbara – men nu börjar de behöva sina egna hem. Och det är väl tur det! Hur skulle man annars kunna skiljas ifrån dem?

Ikväll är det besiktning och imorgon ögonlysning. Sedan är de redo.