Så åkte vi till Sofiero med förhoppningen om att få ett sista cert till Bella och komma hem med en champion.

Det blev väl inte riktigt som vi tänkt oss… Solen sken och stämningen var på topp. Lite omtumlande och förvånande att komma hem med BIM och cert men på ”fel” hund.

Domaren var väldigt ledsen för att Blossom inte var bekväm med situationen (vilket är en lätt underdrift, hon tyckte det var jätteläskigt) – han älskade henne! Han sa att ”tyvärr får hon inte mer än en slät etta, hon är den bästa perro de agua jag sett i Europa, men eftersom hon är så rädd kan du inte visa henne i stora ringen i alla fall”. Jag som var så nöjd med en etta sken som en sol och sa att ”det gör ingenting”.

Bella och Chilli fick CK – och Chilli, som riskerade enkelbiljett till Spanien igår kväll när hon stöddade sig mot Bella, blev bästa tik med cert!!! Min lilla rädda räka har blivit en tuff tjej som i kritiken fick ”very nice temperament”. Jättekul!

Jätteroligt var också att Iza (Aberlours Liza Jane) blev 3:e bästa tik och att Majken (Aberlours Lady Stardust) fick 1:a och Hp. Grattis Anneli och Malin/Fia (Fia visade Majken med den äran!).

Blog Image

Blog Image

När vi kom hem fick Blossom sig en välbehövlig klippning. Chilli får vänta till nästa helg, för då åker vi till Danmark på utställning. Pelle, som är här den här veckan, fick tyvärr inte sitt eftertraktade CACIB. Vi får hoppas på det i Danmark istället.

Blog Image

Före

Blog Image

och efter. Min vita prinsessa! Inte ett gram fett, men gott om muskler.

Jag är sååå nöjd med dagen. Jättekul!! Extra kul var att Ola och tjejerna följde med (inte Linda förstås, hon är ju nattlevande varelse).