Jaha, då var Bella mentalbeskriven. Jag inser att det borde varit gjort för 2,5 år sedan för att det skulle ha varit intressant, men jag tyckte det var oerhört spännande ändå.

Min sociala, trevliga hund reagerade inte alls som jag hade trott! Hon var totalt ointresserad av att hälsa på folk, totalt omotiverad att leka med någon annan än mig och helt oberörd av att det rörde sig en bit bort (en trasa som for iväg). Däremot blev hon livrädd för både overall och spöken. I och för sig är hon rädd för sin spegelbild, så det kanske inte var konstigt. Men ljud var inte så läskigt. 1:a på skott.

Jag kan inte låta bli att undra hur mycket lydnadsträningen spelade in på det som rörde sig i buskarna och på lekintresset. Jag har ju trots allt tränat henne oerhört mycket på att bara fokusera på mig (eftersom det är så jag vill ha henne). Det är väl därför man ska testa sin unga hund! Nåja, jag skyller på löp (jag har faktiskt fått tacka nej två gånger pga löp) och att det är svårt att komma med. Men kul var det! Det ska vi göra om – ja, med andra hundar då såklart.