Efter mycket vånda, många familjeöverläggningar och en hel del tandagnissel har vi beslutat att Chilli måste få flytta. Chilli fungerar inte riktigt i flocken och kräver mer än vi har tid att ge henne.

Chilli är en underbar hund. Vacker, graciös, smidigare än de flesta hundar jag träffat, springer ikapp grannens whippet, smart, lättlärd och oerhört energisk. Hon är glad och trevlig, tillgiven och väldigt ouppfostrad. Och det är förstås vårt eget fel. Hon lär sig väldigt lätt sådant man inte heller vill att hon ska lära sig.

Hon tycker inte om att vara ensam och hon gillar absolut inte att vara instängd. Men hon ÄLSKAR att jobba, älskar att hoppa, att samarbeta, att få utmaningar. Får hon inte utlopp för sin energi hittar hon på egna saker att göra; tugga sönder en sko, äta upp en leksak eller något annat kreativt.

Blog Image

Känner du att du har tid för Chilli och verkligen vill jobba med henne, samt bor i Skåne, få du gärna höra av dig. Chilli har C på höfterna och skall inte användas i avel. Det är däremot ingenting hon kommer att känna av eller få problem av utan fungerar till agility, lydnad, spår, sök, utställning, ja – vad du kan tänka dig att göra med henne.

Hör i så fall av dig till:

sus.hall@comhem.se, 042-220737, 0701-710707