Det känns oerhört skönt att kunna meddela att jag klarat även min andra tenta. Och med god marginal – FULL POTT!! 40 poäng av 40 möjliga och betyget VG (vilket också är högsta möjliga på universitet). YES!

Tjohoo vad glad jag är! Så oerhört stolt, lycklig och nöjd! Jag hävdar att jag inte är någon tävlingsmänniska och att det aldrig är viktigt för mig att vara bäst – men jag måste erkänna att den här gången känns det skönt. För jag har lagt ned väldigt mycket jobb på det.

Jag titulerar mig nu mattelärare 7-9, Sv/So/musiklärare 1-7 samt Montessorilärare. Ja, det verkar onödigt mycket, men jag samlar tydligen på högskolepoäng… 200 enl. gamla systemet eller 300 enl. det nya har jag nu tror jag… Det motsvarar fem års heltidsstudier. Jag kan berätta att jag inte har ett dugg mer betalt för det smiley.

Bella är på dag 58 i dräktigheten, så det börjar väl närma sig.

Jag fick en bild på Zack (Aberlours Ziggy Stardust) från Ann. Visst ser det härligt ut!

Tack för bilden Ann!