Annie sätter sig gärna framför datorn en stund. Och Blossom hänger med och kollar så att allt går rätt till.Så här sitter hon när vi jobbar – eller så ligger hon under skrivbordet. Hon avgudar marken jag trampar på och hon älskar barnen. De är hennes allra bästa kompisar. De var dock inte så imponerade när hon väckte dem i natt. Hon tyckte nog att det var trist, för hon for runt och skulle leka… Tråkiga ”mamsen” sov ju hos Bella och valparna.

Valparna växer och frodas och Bella är en oerhört omtänksam mamma.

Jag älskar svarta hundar. Och hade en idé om att vi skulle vara en ”svart/vit” kennel. Men nu kommer jag ihåg varför det var så praktiskt med brun-vita valpar… (förutom att det är kul med variation). Det är ju så svårt att fota svarta!

Första tiken och en av hanarna

Hela gänget

Andra tiken.

Mmmmm. De luktar så gott. Och låter så mysigt. Mmmmm vad myyyysigt!