Sååå duktiga ni är Anneli och Iza! Samma helg lyckas de vinna lydnadsklass 1-tävlingen med 178,5 poäng och ta sitt Lp, ta sig vidare till final och vinna där, dag nr 2 starta i lydnadsklass 2 och komma tvåa… för att ta sig till final och komma tvåa – första gången de tävlar i 2:an!!! Det där med finaler är kanske inte så vanligt, men på Bjuvs BK fungerade det så. WOW!! Jag har sällan sett en följsammare hund!

HATTEN AV FÖR ABERLOURS FÖRSTA LYDNADSDIPLOM!! ABERLOURS LIZA JANE OCH MATTE ANNELI TORYD.

Fick idag veta att Bella och jag i fredags lyckades åstadkomma 144 poäng… 10 på plats, 10 på tandvisning, 7,5 på linförighet, 6 på läggande, 0 på ställande, 9 på inkallning, 9 på hopp, 9 på apport och 8,5 i helhet – om jag minns rätt. Jag svor till när hon inte la sig direkt… det blev en kommentar om det. Så får man ju inte göra! Sååå onödigt!

Fick rapporten av Therese (www.riverjoys.se) per telefon. Tack Therese!