Jag har väl aldrig längtat så mycket efter lov som nu. Är så fullkomligt utmattad!

Innan kvällens avslutningsmiddag (och stallet såklart…) passar jag på att njuta lite av bilder jag fått av Jenny Åström, samt några jag tagit själv.

Frazze är så söt tycker jag!

Han är halvbror till Charlie, som fick sommarfrisyr i helgen. Charlie är också bedårande och har en väldigt ovanlig färg.

Före och efter klippning.

Charlies matte Petra var väldigt populär med godis i fickornaBella fick åka med Jenny till Halmstad igår för att vara ”testhund”. Hon kommer hem på onsdag igen. Fina Bella!Blossan är kvar hemma med Cocos. Hon är jättetrist, tycker Cocos, för hon leker inte – hon bara sover och är rund…Men Cocos tycker att det duger så bra med mig. Hon är min skugga och blir så lycklig varje gång jag varit utom synhåll i några sekunder.