Jag kan sammanfatta alla känslor med ett ord: EUFORI! Det är ett ord jag fick lära mig på en SANT-kurs i högstadiet (ja, när jag själv gick i högstadiet – tro det eller ej, men jag minns saker från forntiden!). SANT stod på den tiden för Sniffning, Alkohol, Narkotika och Tobak, och eufori betyder (enl. kursledaren) ”kemisk lycka” (enligt wiktionary ”tillstånd av glädje och upprymdhet”). Huruvida min lycka är kemisk eller ej får jag låta vara osagt, men det mesta i livet verkar vara kemiskt. Mitt tillstånd är i alla fall glatt och upprymt.

Valparna är oerhört söta. Gudomliga. Precis som alla andra valpar. De här två killarna får vara representanter för de övriga ”polarna”.

små söta klumpar!

Och min söta dotter får representera känslan

Min lillebror med familj har varit här i några dagar. Jättekul. Otroligt söta barn har de också – och Jonas och Towe är oerhört lättsamma och mysiga människor. Tänk att min snoriga lillebror kunde bli en så trevlig prick smiley.

Vill passa på att visa att poolen även används av det mänskliga släktet.

Igår hade vi en väldigt trevlig dag på Wallåkra Stenkärlsfabrik. Det var barnaktivitetsdag – mycket uppskattat, och god lunch fanns det också. Tack Åsa för en jättetrevlig dag! www.wallakra.com

Väldigt koncentrerade barn – blivande krukmakare?

Så här såg ett av alstren ut: