Nu har barnen varit sjuka en hel vecka. Linda och jag har jobbat och passat sjuklingar i skift.

I gårkväll var Katarina här och vi gick igenom årets sista perroblad. Jag lägger en sista hand på perrobladet för nu är det dags för Katarina att ta över!

Om du kommer på att du har något att tillföra bladet mailar man fr o m nu katarina@happyreklam.se.

Det har varit ett väldigt roligt men också tidskrävande jobb. Nu är det dags för ett fullblodsproffs att ta över!

Tack för en trevlig kväll – och TACK för att du tar över mitt jobb! Nu kan jag på heltid ägna mig åt att äta praliner smiley… eller nå’t. Ni som känner mig vet att jag troligen fyller den tiden med någonting annat.

Självklart var det inte endast Katarina som kom, utan även Zoë. Hon var så söt och så duktig. Kissade bara på mattan en enda gång och när vi gick ut och kissade och jag sa hennes namn så tittade hon upp på mig med stora bedjande ögon. Mmmm. En riktig goding! Tyvärr ville hon följa med Katarina hem igen, även om hon var liiiiiiite tveksam smiley