Nu är jag riktigt trött på vinterskrället och på kylan. Snö och kyla hindrar mig att göra en massa saker som jag tänkt mig. Vägarna är hala och snöiga, uterummet har frusit igen, vattnet frös i stallet… Vi fryser på både ridturer och promenader, men hundarna klagar inte!

Konstigt ljus…Blossom är snabbare, men Bella är både uthålligare och smartare – så hon vinner alltid alla pinn-kamper. Jag har alltid förundrat mig över hur de får tag på alla pinnar. Jag tar aldrig med mig något att kasta eftersom de är helgalna båda två – trots det hittar de alltid något att kampa om.

Jag inser att jag är gnällig när termometern visar -4. Ulrika rapporterade -22 från Eskilstuna och Tuula rapporterar närmre -30 från sjuksängen i Dalom (där hon är nyopererad och MYCKET bättre redan – underbart!). Pia är säkert halvt ihjälfrusen och insnöad ;-)) Men Kina-flickan Gnistra blev BIR i Göteborg. Grattis Pia