Ojdå så fort det gick! Helt plötsligt var valparna en vecka. Nya bilder finns på deras sida.

Mezzi är en jätteduktig mamma och valparna växer så det knakar.

Och nej, Virran, det kommer inte att bli någon Sven-Ingvarskull den här gången heller. Jag förstår att du är besviken. Men däremot en Harrison-kull. Harrison som i George Harrison. Den invigde vet att alla våra valpar får namn efter låtar, från väl valda artister i bokstavsordning, och att kennelnamnet är en single malt whisky.

Vi får väl se vad vi väljer för namn, men en kommer garanterat att heta ”Something” och en annan ”My Sweet Lord”. Två favoriter. Doen är förtjust i ”Taxman” och ”I Remember Jeep” (Jeep var Eric Claptons hund – den blev stulen). Kanske blir det en ”Here Comes The Sun” eller ”While My Guitar Gently Weeps”. Vi får diskutera det!