Nu har valparna installerat sig här hemma och Mezzi verkar tycka att Rydebäck är helt ok. Första natten var hon osams med tidningsbudet, men nu verkar hon ha accepterat hans tidiga vanor.Vi har haft lite besök också. Först ut (efter Jenny och Fabian som numera räknas in i ”familjen” och inte är besökare längre – säg till när ni behöver egen nyckel smiley) var Molly och hennes familjEftersom de bor i Falkenberg passade de på att komma till Halmstad precis innan vi åkte hem.Sedan var det Emilia och Olas tur.Blossom lyckades i vanlig ordning charma ”mannen i familjen” med sina bedjande ögon och krafsande tassar – ”klappa mig”! Det gick hem den här gången också – för dagen i missprydande tratt (för att inte såret hon har på nosen skall växa och bli mer infekterat).Here Comes The SunHelgen bjöd på årets första grillning. Jag kan rekommendera jordgubbar i salladen för den som inte provat. Mmmmm. Riktigt somrigt och mysigt!