I morse vaknade jag ovanligt tidigt. Upptäckte inte förrän jag duschat (ISKALLT – det fanns inget varmvatten) att klockan inte var så mycket som jag trodde. När jag kom ner och skulle gå ut med hundarna upptäckte jag att de vadade i flera cm. vatten….

Värmepumpen hade gått sönder. Vattnet stod som en fontän ur några av rören och det var bara att ta fram skrapa och svabb. Två timmar tog det att ställa till rätta översvämningen. Vattnet fick stängas av och reparatör tillkallas – som konstaterade att pannan var trasig, slut, kaputt. En ny kostar FLIS! Suck.

En olycka kommer sällan ensam, så när jag väl var på jobbet vid lunch utbröt ett slagsmål som tog halva eftermiddagen att reda ut. SUCK. Tur att jag har duktiga barn som hjälper mig med hundar och valpar.

Det är väl inte så konstigt att jag är så jättenöjd med Wilmas valpar. De är verkligen JÄTTEFINA. Wilma är en jättesöt tik och Ossios är en väldigt välbyggd och trevlig hane..