Känner mig riktigt utvilad efter 4 dagars asgarv med jobbet i Rügen. Det går ju aldrig att återge lustifikationer, men jag garanterar att det var gott om dem! Förlänger verkligen skratt livet käns det som om jag kommer att bli gammal.

TACK mamma och pappa som var här och tog hand om barn och djur (samt städade, lagade mat, klippte gräs och tvättade för glatta livet så att jag kan ligga i hängmattan resten av sommaren – eller nå’t).

Väl hemma så hämtade jag upp Donny som Helene passade ett par dagar. Så söt och så trevlig! Väldigt STOR jämfört med mina småpluttar här hemma, men så skiljer det ju 6 veckor. Nu är det välförtjänt SOMMARLOV. Den årstid vi lärare lever för hela året smiley. Jag älskar mitt jobb. Men jag älskar ännu mer att vara ledig smiley.

Önskar alla en riktigt solig och skön sommar. Och att den håller i minst till 1:a november.