Oj vad tomt det blev i huset. Och så lugnt det blev. Valphagar är undanställda och Donny åkte alldeles nyss hem till Helene igen. Vi har haft delad vårdnad om honom sista veckan. Det blev så rörigt för honom här hemma med alla valpar, valpköpare och vuxna hundar.

Han lekte jättefint med lille ”Stubbi” (som vi kallar honom just nu eftersom han inte har något namn)Jättegosiga valpar! ”Stubbi” kommer att stanna hos oss i några veckor. Sedan flyttar han till Ålstorp 5 i ungefär ett år innan det blir dags att åka till England.

Jag säger som Petra Staaf; ”JAG GILLAR BJÖRN”! Och hela hans familj, Gina, Tim och Max såklart. Underbara människor som tar hand om honom tills han är redo att flytta. Han kommer att få sällskap av ”Neo” som är hans ”splitting image”. ”Stubbi” är den sötaste och mjukaste lilla perrokille jag träffat. Helt ljuvlig!

De rapporter jag fått från valparna säger att det går bra. Att de är glada och trevliga och har funnit sig till ro. Skönt att höra!