Igår stoppade jag in en ljudbok i cd-spelaren, kopplade släpet och åkte iväg till Danmark för att hämta ett föl. Nej, vi ska inte ha någon mer häst, men det finns ju galningar som köper föl på andra sidan jordklotet och kattungar halvvägs till Amerika… smileyDen här lilla skönheten plockade jag upp i Brenderup strax innan avfarten till Jylland. Hon kommer att bli prinsessa på Knoppbacka gård (www.tussberget.se) och troligen bli inriden av Pelle (hittade och snodde den här bilden från adressen ovan smiley)eller möjligen Bombi. Virran och jag tippar på att hon kommer att bo i vardagsrummet…Håll med om att hon är helt bedårande.

Jenny, Nicole, Bombi och Vilja kom i natt och hann sova några timmar innan de for hem med den lilla sockerbiten. På vägen hem stannade de i Örkelljunga och hämtade nästa sockerbit – en kattunge.Hon är i alla fall inte undernärd! Vi passar henne gärna när det behövs. Annie är helt säker på att uterummet går precis lika bra som vilken hästbox som helst!