har kommit även hit. Min glädje över värmen och grönskan varade inte så länge. Nu ser det ut såhär:

Jag gick in och hämtade kameran efter morgonrundan för att ta några bilder i solskenet. Jag hann väl inte mer än ut igen så gick solen i moln…

Nej, Anneli, det är verkligen inte lördag hela veckan (jag önskar dock att det vore det smiley), men all energi går åt till att överleva snöeländet, köra barn till och från skola/jobb/stall, jobba och handla. Mina barn förvånas väldigt mycket över att jag knappt använder varken dator eller telefon längre…

Ska försöka ta mig i kragen och uppdatera lite oftare. Om de bara inte vore så mörkt jämt. Helt omöjligt att fota i veckorna när det är ljust några ynka timmar när jag är på jobbet… (och då jobbar jag för det mesta till 14). Oj, oj, oj vad synd det är om mig som flyttat till Skåne för att slippa snö och här står jag upp till knäna i allt det vita… smiley

Nästa flyttlass går nog till Gibraltar!