Vilken helg jag haft! Jag skulle egentligen åkt till Stockholm för att gå på fest med Ola. Planerna ändrades dock, men eftersom barnen sett så mycket fram emot helgen med den inhyrda barnvakten blev jag förpassad till Helene och Katarina i Malmö. Inte fy skam!

I fredags åt Katarina och jag goda ostar (Primadonna var oslagbar – för det var väl så den hette?) och drack gott vin. Igår bjöd Helene och Roberto på middag. JÄTTETREVLIGT och verkligen avkopplande. Igår ringde vi Petra med Charlie och gick en runda så hundarna verkligen fick rasa av sig.

I veckan har jag haft Salsa här. Hon och Scotty gillade varandra så vi hoppas på valpar i slutet av mars.

Alltid glada, tokiga Scotty! Jag önskar att alla perros vore lika glada, mjuka och trevliga som Scotty. Det verkar inte finnas något ”vasst” eller ens humör i honom. Dessutom älskar han mig smiley . Det är väldigt lätt att älska honom tillbaka!

TACK kära vänner för en jättetrevlig helg.