har vi haft idag. Sååå skönt. Vi passade på att njuta på pooldäcket (fast poolen är fortfarande i vintervila).

Jag kan berätta (det är faktiskt sant, Katarina!!) att Prima Donna funkar även till thé. Det blev lunchen i solen… Blossom fick inte smaka – men njuta är hon bra på.

Det knoppas på häcken runt trädgården. Underbart!

På Salsa syns det knappt att hon har valpar.

Men Blossan är, precis som Jenny Åström befarade, lika svankig som tjuren Ferdinands mamma… Fast det brukar gå över tills valparna flyttar. Bella såg redan efter första kullen ut som ett Vietnamesiskt hängbuksvin. Blossom brukar se hur fräsch ut som helst efter sina kullar.

Både Salsas och Blossoms valpar är jättesöta. Otroligt jämna och fina så här långt. Nya bilder på dem finns på deras resp. sidor (klicka på valpar på förstasidesmenyn och sedan på bilderna av tikarna).