Salsas valpar har flyttat ned i sin nyinköpta hage. Vi köpte några stycken i Holland när vi var där. Är du sugen på en? Hör av dig så kan jag beställa hem fler. Finns i olika höjder (60, 80, 100 – den här är 60, det tycker jag räcker). Toppenbra!Mitt i vardagsrummet bor de för att vänja sig vid alla ljud som normalt förekommer i ett hem (fast hos oss är det nog onormalt många ljud… men det är bara bra).

Bella och Blossom är väldigt nyfikna på Salsas valpar, men Salsa håller dem på behörigt avstånd. Hon blev väldigt sur igår när Blossom försökte smyga in och hämta en valp… Blossom är verkligen en supermamma. Hon tar hand om sina valpar som ingen annan. Och hon är väldigt mjuk och trevlig mot både hundar och människor – alla får gärna komma och titta på dem (dem hon känner dem såklart). Salsa vill helst inte att någon rör hennes valpar. Och Bella och Blossom hålls ljudligt på avstånd. Mjuka, trevliga, söta Salsa har blivit en tigrinna!Men hon får stå ut med att vi håller på med dem fast hon inte gillar det – och snart är det dags för de första besöken. Undrar vad hon säger om det… De är så söta nu!! Salsa diar dem stående för det mesta.

Blossoms valpar känns väldigt små i jämförelse – men de är oerhört jämna och fina (precis som Salsas – det känns som om detta året är ett riktigt höjdarår!).

En av Blossoms hanvalpar skall flytta till Finland och förhoppningsvis bli avelshane. Jättespännande – jag är jättestolt över att utländska kennlar är intresserade av mina valpar. I skrivande stund vet ingen vilken, men visst är den här killen helt ljuvlig! Det är hane nr 1 (jo, de ska snart få namn) som är helt avslappnad.

Salsas killar kan också slappna av. Här är det Thriller som visar hur det går till.