Bella och jag tog med oss ett par godingar och åkte på besök i Klippan. Snacka om perroinvasion!!

Gunn och Leif blev glada att se Candy (de försökte gömma henne i husbilen…smiley) och jag var lite orolig för att Susanne Persson skulle smuggla med sig Billie till Stockholm. Hon matchade Ella så bra… smiley.

Två trötta valpar och en väldigt glad Bella var med mig hem. Även om valparna inte fick hälsa på okända hundar så var det många okända tvåbeningar som var intresserade av dem. Bella var lycklig som fick följa med och träna lite. Här hennes bästa moment – platsliggningen. Jag gömde mig.

Bilderna har jag lovligen stulit av Björn. Tack!

Febril aktivitet, härlig stämning och ljuvligt att se så många perros i arbete. Dessutom kul att Petra lyckades charma så många med sitt timida sätt smiley. Petra? Jo Petra Staaf www.staafshundrad.se. Min träningsguru.