Jag tror att både Katarina och jag börjar komma ned på jorden nu. Det finns en värld härute också. En värld där det inte delas ut cert och cacib, tyvärr… Man får inga cert för att städa valphagar och troligen inte för att jobba heller! Björn har lagt ut en massa bilder på sin sida. Tack för att du tog så många bilder och TACK för att jag får stjäla dem!

Underbara, söta Sune in action

Annika och Tequila

Jag och Pepsi. Klart nöjd över att det gick så bra. Pepsi var enastående. Så snygg och så trevlig. Själv prydde jag väl inte ringen direkt…

Katarina och Zoë

Helene och Bella

Far och son – nej, son och far.

BIR och BIM

Mallig BIR-Zoë smiley

Det finns nya valpbider på resp. sida. Ingen vidare kvalitet – tagna i skymningen med Annie till hjälp. Det brukar gå hyfsat, men idag var det katastrof…

Så här galen blev Billie!