Idag har det blivit ganska tomt i huset. 6 valpar har flyttat. Först ut var ”Nico”

Aberlours King of Hearts bor hos Ubbe och Malin i Oskarsström (Halmstad).

Sedan slog min alzheimers till igen. Jag glömde fota Gertrud, Leif och Mythos (Aberlours Boomerang) när de skulle åka… Hoppas att ni skickar en bild! Scotty (Aberlours Forever) flyttade till familjen Ericsson i Växjö. Abbe (Aberlours This is it) bor nu hos Björn och Stina i Malmö. Tuva (Aberlours Black Diamond) bor hos Gun och Evert i Lerum. Hon kommer troligen att bli kompis med ”Vilda” (Aberlours The loved thing) som också bor i Lerum, hos Anki Karlström.Och Simba (?) bor hos familjen Ekman i Hjärup. Husse Håkan kunde inte följa med – han är i Stockholm och springer marathon. Vi håller tummarna för att det går bra.

Alla valparna har fått toppenfamiljer så vi är jätteglada! Kvar hos oss är ännu så länge ”Ola” (Aberlours I was made for lovin’ you) som flyttar till Nederländerna snart och Aberlours Great Expectations som skall flytta till Sanna och Melina på Kennel Ferdores i Finland. ´Billie och Shandi stannar hos oss.