Blog Image

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Ola har bestämt oss..

blogg Posted on ons, juni 22, 2011 22:40

Tiken heter Strawberry Fields, hane 1 heter Revolution och hane 2 heter Imagine.

P-O; när kommer du och bygger planket??? Jag vill gärna ha det i ek, från golv till tak och ganska tätt mellan bräderna. Nu funderar vi visserligen på att flytta, men jag lovar att ta det med.

Rapporten lyder att Billie har det jättebra. Shandi är en ljuvlig varelse som följer mig hack i häl, lär sig blixtsnabbt och äter upp alla lister i huset.

Det är väldigt lugnt med bara en valp. Väldigt lugnt och väldigt roligt. Hon följer med överallt och tar livet med ro! Det var ju inte så roligt att vara valp medan Bella valpade (en valpning tar tid… jag ogillar att vänta ännu mer än jag ogillar nackspärr och myggbett, så jag har full förståelse för min lilla valp!!). Hon låg som ett ljus i sängen. Inte ett ljud kom det!



Jag sa ju att jag var osäker…

blogg Posted on ons, juni 22, 2011 17:11

10 timmar efter den sista levande valpen kom det en valp till. Även den brun och väldigt död. Nu ligger Bella i lådan och flåsar våldsamt igen. Jag kan inte låta bli att undra om hon tänker bjuda på ännu en död överraskning eller om det är bra nu.

När det gäller namn så är ju Imagine självskrivet. Det är Ola som brukar få äran att bestämma namnen så vi får väl höra vad han säger. Själv röstar jag nog på Revolution och Help.



Nya valpar

blogg Posted on ons, juni 22, 2011 08:42

I natt fick Bella tre små lakritstroll. Två hanar och en tik (samt en dödfödd brun hane). Jag är fortfarande lite osäker på om hon är klar, men förmodligen är hon det. Det är väldigt svårt att känna på slutet om det är en valp eller ett ihopdraget livmoderhorn som är hårt.Hane 1

Tiken

Hane 2

”Inte meningen-kullen” blir en Lennonkull. Vi får väl se vad de skall heta…

Eventuellt finns en hane att tinga. Hör av dig om du är intresserad!