Tiken heter Strawberry Fields, hane 1 heter Revolution och hane 2 heter Imagine.

P-O; när kommer du och bygger planket??? Jag vill gärna ha det i ek, från golv till tak och ganska tätt mellan bräderna. Nu funderar vi visserligen på att flytta, men jag lovar att ta det med.

Rapporten lyder att Billie har det jättebra. Shandi är en ljuvlig varelse som följer mig hack i häl, lär sig blixtsnabbt och äter upp alla lister i huset.

Det är väldigt lugnt med bara en valp. Väldigt lugnt och väldigt roligt. Hon följer med överallt och tar livet med ro! Det var ju inte så roligt att vara valp medan Bella valpade (en valpning tar tid… jag ogillar att vänta ännu mer än jag ogillar nackspärr och myggbett, så jag har full förståelse för min lilla valp!!). Hon låg som ett ljus i sängen. Inte ett ljud kom det!