Den månatliga perropromenaden på Järavallen ägde rum igår, eftersom det var första söndagen i November. Jag var såklart sen, som vanligt kom jag ju inte på förrän i sista stund att jag skulle åka. Mina understimulerade hundar, som knappt fått röra sig i huset eftersom vi hela tiden visningsstädar (till obesökta visningar smiley), behövde få rasta av sig lite.

Med på träffen var fyra ”utbölingar”, dvs hundar från andra kennlar (Ingrid med Fido från Bobhearts, Jonas med Tova från Dinkies, Marie med Enjo från Kickan i Smedjebacken och husse som jag inte kommer ihåg namnet på med Gloria från Fjärabodas) och ett antal Aberlours-hundar (Björn och Neo, Leif, Gunn och Candy, Gertrud, Leif och Mythos, Susanne, Ingemar och Amanda med Selma, Anneli med Simba och jag själv förstås med Bella, Shandi och Larzon… undrar om jag glömde någon nu…) . Om jag räknade rätt 12 st hundar och lite fler människor.

Vi gick en runda förbi sjöarna och hundarna tog såklart tillfället i akt att bada. Eller, de flesta var smarta nog att låta Bella bada och vänta på eventuella byten på land…Shandi och Larzon var som svetsloppor! Det gick bara inte att fånga dem på bild! Björn hade som vanligt med sig kameran. Hoppas att han tog lite bättre bilder än vad jag gjorde!

Efteråt fikade vi och tränade lite inför valputställningen i Malmö 27 november. Gertrud och Leif bjöd mig på kaffe och macka. TACK så mycket!

Det här är Shandis söta bror, Simba.