Vi önskar alla gamla och nya vänner ett fantastiskt 2012! Förhoppningsvis blir det ett år fyllt av härliga hundaktiviteter.

Vi ser fram emot Wilmas valpar i månadsskiftet januari/februari. Bara 4 veckor kvar!Vi träffade Wilma i onsdags och hon hade en klädsamt litet rundad buklinje. Hon var lika glad som vanligt att se oss – Wilma är verkligen en av våra favorithundar, snygg, smart och trevlig! Den här bilden är tagen förra vintern. Jag är sååå glad för att det inte är så vitt och kallt nu!!

Att se fram emot är också Malmö Int. som kommer att bli Shandis första officiella utställning. Dömer gör Stefan Sinko, som också dömde i Tvååker andra dagen i somras.

Förhoppningsvis blir Bella snabbt pigg efter operationen och då kanske vi kan börja tävla igen… Men jag vet att målet för 2010 var ett LpII – och vi har inte ens startat ännu, så jag ligger lite lågt med den målsättningen. Shandi är mer högtempererad och svår så jag kommer troligen att behöva rätt mycket tid för att komma igång med tävlandet med henne (kanske snarare eftersom hon i dagsläget kan två kommandon… sitt och ligg… vi bara leker!)

Jag hoppas också att komma med på BPH med Shandi, Larzon eller Bella. Bjuvs BK har utbildning av testledare och behöver ”försökshundar”. Mina hundar är anmälda och jag har fått ett halvt löfte om att någon av dem skall få vara med.

Det går bra för Larzon hos Sara. Hon gillar honom och vi har bestämt att han stannar hos dem på foder. Det innebär att han finns tillgänglig för avel. Han är ganska stor (ca 50 cm), men väldigt kraftfull, välbyggd, trevlig och oerhört arbetsvillig. Bilden är från när Sara kom och hämtade Larzon. De verkade finna varandra direkt.

Sedan hoppas vi på en kull valpar till under våren. Om det blir Zoë eller Molly – eller rent av båda två – får framtiden avgöra. Zoë och Molly är inte så bekväma i varandras sällskap, så det är nog inte aktuellt att ha dem hemma samtidigt…

Stort LYCKA TILL önskar jag alla som är på My Dog i helgen – och ett UNDERBART 2012 till alla er som läser detta!!