Jag har två stycken Laube Litening klippmaskiner som jag är oerhört nöjd med. Eller var i alla fall – tills Shandi bet av sladden på den ena och Hitch trampade sönder den andra…

Det går ju inte att ha två trasiga klippmaskiner! Många klippte sina hundar före jul men det är säkert många som också behöver klippas i januari.

Så jag åkte till Satchmos i Lund för att lämna in dem på reparation. Dum tid att åka precis innan My Dog i Göteborg… Bosse som har Satchmos höll som bäst på att plocka bilen full med prylar. Jag bestämde mig för att lämna in maskinen med trasig transformator (den som Hitch trampat på) och tog med mig den andra hem igen.

Det tråkiga med alltihop var att Bosse berättade att de skall sluta sälja Laube. De kommer att sälja ut alla sina Laubemaskiner till halva priset på My Dog. Det beror på att leverantören ”är hopplös att ha med att göra – det är så svårt att få reservdelar”. Jaha. Jag som är så nöjd med mina maskiner. Det gäller att handla på sig reservdelar och se till att de håller!

Nu har min snälla man lött ihop sladden på de fyra ställen där den var av (grrrr… SHAAAAANDI!!!) så att den fungerar igen! TUSEN TACK, älsklingsmannen!!Imorgon kan jag klippa Hitch som skall tävla på fredag (jo, man brukar klippa hästar med större maskiner, men de låter så mycket och det gillar inte Hitch… han står tillräckligt mycket på bakbenen ändå). Jag försökte fota när Annie tränade. Det gick sådär… men hon hoppade bra smiley. Felfri bana på 95-100 cm.

Mörka bilder, mest med bakhovar eller ”tomma” hinder… Det här var den enda bilden där både häst och ryttare kom med. Jag skulle behöva en fotokurs… Annie skall hoppa även den här hästen. La Tene heter han (ägs av Olivia Munkberg) och bilden är från i somras när hon hoppade felfritt i Trolleholm.