eller huset annorlunda kanske…. Jag är verkligen inget inredningsfreak. Jag är ganska trist och ganska strikt i min ”smak” (jag har nog ingen smak…). Jag gillar vitt, svart och brunt. Förr gillade jag även blått (det är nog därför vi har blå soffor). Nu kommer lite blandade bilder på våra hundar – med bakgrunder i vårt ”nya fina” hus… Det är varken vitt, svart, brunt eller blått!!! Däremot väldigt grönt, beige med ”pluttar”, har mycket bårder etc. Allt á la 80-tal.Vardagsrummet är grönrandigt… Köket är beige med ”pluttar” och Wilma är väldigt dräktig badrummet nere är vitt med blå ”pluttar” och Annie är VÄLDIGT mycket tonåring…

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men förhoppningsvis blir det bra ändå tillslut.

Imorgon skall jag åka och titta på Annas perrovalpar (www.excerno.se). Mmmmm… det skall bli väldigt mysigt. Nu längtar jag efter valpar igen. De första 6 veckorna är det magiskt (och en hel del arbete). De två sista är det enbart HÅRT arbete. Visst är det roligt också, men det är jobbet man minns ganska länge. Men nu är det glömtsmiley. Nu ska det BARA bli roligt igen!!!