Mest för din skull, Björn, eftersom du undrar om jag inte tänker blogga förrän det kommer valpar smiley. Här är lugna gatan. Dröjer ett tag till.Men Wilma är rund och go’ och mäter 71 cm bakom sista revbenet. Hon har också ökat drygt 5 kg i vikt. Hunden som annars är rätt ointresserad av mat ägnar hela sin vakna tid åt att vara säker på att ingenting ramlar ned från bordet.

Shandi har haft kennelhosta. Var det kom ifrån har jag ingen aning, men Wilma och Bella har klarat sig som tur är. Däremot åkte Molly på en släng efter att ha varit här. Kanske något Wilma haft med sig från sitt dagis, men varit immun mot själv? Puss!Puss igen!

Två av mina prinsessor! Den tvåbenta har genomgått en förvandling – från min skugga till självständig tonåring… Hårt för ett modershjärtasmiley, men troligen en helt normal utveckling….Hon är verkligen vår lilla clown, Shandi. Bilderna har Annie och Alicia tagit.

Vi tömmer huset för fullt i Rydebäck. Förhoppningsvis blir vi klara snart… Det är ingen hit med hård fysisk aktivitet när man känner en analkande dunderförkylning… vi får väl se om jag lyckas hålla mig frisk… det kanske är Shandis kennelhosta… En nosbild till Björn också!