Ett väldigt trevligt sportlov är till ända. Inte så sportigt precis, men bra ändå!

I början av veckan träffade jag våra hyresgäster. Ja. Det är sant. Vi har fått huset uthyrt! Visserligen endast i 4 månader till att börja med, men det är ändå lite andrum. De var hur som helst väldigt trevliga.

Wilma blev riktigt tokglad när familjen kom i fredags. 12 personer har vi varit här hemma i helgen, det har gått hur bra som helst. Barnen hade ”spelhåla” (X-box) på övervåningen och killarna hade sin egen ”spelhåla” vid köksbordet (hästar – barnen var dock mer framgångsrika…). Glimtar från vårt nya 80-talspalats… Fantastiskt hur man kunde bygga en vägg av köksskåp mitt i köket…

När de åkte hela gänget idag invaderades huset av entusiastiska valpköpare och rasintressenter. Ja. ALLA tyckte att valparna var oemotståndliga. De har fått flytta in i valprummet (som i helgen var gästrum) och Shandi fick plötsligt lov att hälsa på valparna. Jätteduktig ”lektant”! Medan jag flyttade hagen fick de sova på vardagsrumsgolvet. Det gick bra det också!

Det var så underbart väder idag! Ola och jag hann med en runda i Bruces skog. Jag var bara ledsen att jag inte hann med att lägga ett par spår. De har röjt så bra på vissa ställen att det blivit perfekta spårmarken!