Så var det då dags för de sista två valparna att åka. Lika vemodigt som det är att säga hej då till dem, lika roligt att det att se lyckan hos famlijerna.

Familjen Wikström var väääldigt glada att hämta Pixel. Tjejerna har nog inte sovit på flera nätter kan jag tro. Han var väldigt efterlängtad!Pixel bor fr o m nu i Höllviken.

Sist ut var Katarina och Kenneth att hämta Fanny. En valp som påminner mig väldigt mycket om vår Bella när hon var liten. Alltid glad, alltid med svansen vajande från sida till sida. Stackars Oscar som sitter i Oslo och pluggar och får vänta med att träffa sin ”lillasyster”. Hon kommer att bli lika glad att se dig som du blir att se henne, ska du se!

Fanny bor i Ängelholm. Hon kommer förhoppningsvis att bli en duktig eftersökshund åt husse Kenneth.

Sedan var det dags för Malin och Andrée att komma och träffa Larzon. Ibland är det magiskt. Tycke uppstod direkt, Larzon fullkomligt adopterade André – som för övrigt kommer att vara hemma hos honom på dagarna. Han fick följa med dem hem direkt. Jag hoppas att det kommer att fungera bra och att ni blir nöjda med honom. Han kommer i alla fall att ha det superbra med er! LYCKA!!

Jag önskar er alla STORT lycka till – och glöm inte att skicka en hälsning emellanåt så att jag får höra hur det går smiley.