Idag fyller min fina gesslekull 3 år. Tänk att det är tre år sedan det tittade ut en svart följd av nio chokladpraliner! Blossom tog sådan tid på sig att Helene hann åka hem och fick komma tillbaka när Neo redan var född. Av dessa nio har två hunnit bli utställningschampions och , två är föräldrar , två tävlar lydnad), tre tävlar viltspår och två är mentalbeskrivna. Inte dåligt tycker jag!

GRATTIS Neo, Smilla, Bruno, Casper, Shad, Zoë, Chica, Bibbi, Thea och Nelson.

Jag måste också få skriva min hyllningssång till Zoë som varit en så fantastisk mamma och fostrande storasyster de senaste 10 veckorna. Lättare valpning har jag aldrig upplevt och lika duktig med sina valpar och systrar som mamma Blossom. Lillasyster ”Black Diamond” som flyttade in här mitt i valpperioden är omhändertagen, uppfostrad och nu bästa kompis. Hon går bättre än någon annan hund i koppel och säger aldrig ett ljud när man möter någon. Hon välkomnar alla besökare med en puss och är alltid glad för besök. Underbar hund helt enkelt! Jag är sååå glad att Katarina mer eller mindre lovat mig en kull till på henne i framtiden.