En presentation av perron, som faktiskt är riktigt bra, finns i månadens nummer av Härliga Hund. Bilden ovan på Shandi har Malin Ward tagit just för detta ändåmål, eftersom Katarina blev uppringd i juni och ombedd att skicka en bild på en rastypisk perro. Shandi hade precis blivit bästa tik på perrospecialen – vad kunde vara mer rastypiskt? Jag ringde Malin och vi sågs vid Saxtorpssjöarna där Malin tog en uppsjö med underbara bilder. Just den här bilden fick en halvsida i tidningen.

Även ett trevligt reportage hemifrån Gunilla och Anders Fasth och alla deras hundar finns med (Kennel Aqualines – där min Bella kommer ifrån).

Glöm inte träffen på söndag! Jeanette Svensson som också är duktig fotograf finns där och fotar för en billig peng.

Vill du att Malin fotar din hund kontaktar du henne på www.malinward.com