TUSEN TACK alla underbara vänner och valpköpare som kom igår! Vi var över 60 personer, 38 perros, en pumi, en westie och en borderterrier – om jag räknat rätt.

Speciellt TACK till Virran, Linda, Katarina, Helene och Margareta, samt min kära make och mina döttrar som hjälpte mig hela dagen med olika saker.

Jag vill gärna uppmuntra till att göra roliga och bra saker med sin hund, så på programmet stod: valp- och allmänlydnad (Helene), passivitet (Katarina), agility (Linda), rallylydnad (Margareta) och utställningsträning (Virran – hittade ingen bra bild på utställningsträningen så det fick bli en på Virran, Martin och Malin).

Katarina, Annie, Alicia och jag hade fixat pastasallad, tårtor och kaffe och när vi ätit visade Helene Eriksson och Annelie Toryd hur det skall gå till på agilityplan. Helene visade upp hur rallylydnad går till. Jättekul att se!

Virran höll sedan en ”öppen bedömning” av tre hanar och tre tikar. Kul. Som avslutning körde mina duktiga tävlingsekipage (Anneli, Helene, Katarina, Helene – och Virran) sina hundar i lydnad. Ni är JÄTTEDUKTIGA!

Jag skall lägga upp ett bildgalleri när jag får tid med bilder från dagen. Även Björn har en hel del bilder (http://backfamily.se)