Min söta, mjuka, trevliga Loppan – som kan stressa upp och bli en halvt hysterisk svetsloppa… Jag älskar den hunden. Hon kryper nära, nära och stjäl hela ens hjärta. Men hon kan också hoppa och studsa så man blir tokig på henne.

Just nu är hon ute och går med Malin som förhoppningsvis kommer att bli hennes matte i slutet av november (fodervärd). Går allt i lås kommer Loppan att få träna och tävla både lydnad och bruks (sök). Och dessutom bli sällskapshund på Djursjukhuset i Kristianstad, där Malin jobbar. Planen är att Loppan så småning om skall få ett par kullar söta valpar här hemma. Hon är ca 43 cm hög och har A-höfter. Jag älskar hennes mörkt bruna, snälla ögon och hennes totalt villkorslösa kärlek.Hennes päls är djupt svart och vackert lockig. Och hon hoppar högre än de flesta hundar jag har träffat. Underbara hund!