Igår blev Zoës valpar 7 veckor. Det firade vi (inte Zoë och valparna dock) med att åka till Malmö Mässhallar för årets utställningspremiär. En mycket trevlig tillställning – på ett förfärligt ställe. Jag var helt lomhörd när jag åkte hem! Hur det gick? För Shandi gick det väl sådär. Rätt väntat eftersom hon är nyklippt. Men det hindrade inte att hon fick väldigt fin kritik. Jag hittar såklart inga fel på min älsklingsprinsessasmiley. Skönt att inte domaren gjorde det hellersmiley.Jag var väldigt nöjd när jag åkte hem ändå. Vår fodertik Timja (Tussbergets Xperia) knep tikcertet och vår foderhane Donny (Lindekrull’s Morgan av Medina) fick hanhundscertet. Lille Igor (Yesterday) till höger i bild blev 3:e bästa hane och lilla Smilla (A. Ooh Baby) hamnade precis utanför placering. Shandi blev 4:e bästa tik.

Mest nöjd blev jag kanske ändå för gruppkritikenJag blev såå stolt! Jag säger till när det går att prata med mig igen smiley.

Helene ställde både Vilja och Bella åt mig. Proffsigt som vanligt såklart. Vilja tyckte inte om att springa, men stod gjorde hon fint.Bella hade nog passerat bäst före-datum… Hahahaha. Fyra valpkullar har satt sina spår. Den trevliga domaren älskade Bellas härliga temperament smiley, men gav henne ett VG för sin något ”mjuka” rygglinje. Hahaha. Jag lärde mig vad ”röra sig i två spår” är för någonting. Det är när hunden springer snett – när bak- och framdel går i olika ”spår”. Det har Bella alltid gjort, så det lär hon nog fortsätta med! Det var ganska många hundar som åkte ut med VG av den anledningen.
Sen måste jag säga att jag var VÄLDIGT STOLT över det här ekipaget, Karin och Pixel, som dyrt och heligt lovade mig att det ALDRIG skulle gå för två veckor sedan när vi tränade! Men det gjorde det! De var superduktiga och placerade sig som 2:a i unghundsklassen med Excellent. Nu är det bara att träna på!